Садисти, які катували полонених українців: Казанський розповів, із ким зустрічалась у Донецьку Тетяна Монтян

Візит одіозної Тетяни Монтян в окупований Донецьк обростає новими подробицями. Стало відомо, ким є Геннадій Дубовой, з яким дуже щільно в Донецьку спілкується Монтян. Журналіст і блогер Денис Казанський повідомив, що Дубовой - "упоротий фашист і фанат дегенератів і садистів" з російського неонацистського формування "Русич", передають Патріоти України.

Казанський опублікував фотографію, на якій Дубовой обіймається з військовими злочинцями Мільчаковим і Петровським, які катували і вбивали українських полонених, відрізали їм вуха і в буквальному сенсі зрізали у них обличчя. Про це Казанський пише в своєму телеграм-каналі. Російські садисти самі знімали матеріали тортур і публікували їх в Інтернеті.

"Фото есть по ссылке, но предупреждаю, что они очень жесткие и слабонервным лучше их не смотреть. И вот с этим нелюдем теперь в Донецке встречается и мило беседует "украинская правозащитница", - пише Казанський.

"Аборигени з'їли дядька": У Папуа-Новій Гвінеї обурені словами президента США Байдена

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:30

Президент США Джо Байден висловив припущення, що його дядька могли з’їсти канібали в Папуа-Новій Гвінеї під час Другої світової війни. Це викликало в острівній країні суміш здивування та критики. Про це повідомляє The Guardian з посиланням на місцевих ...

Депутат-праворадикал у Німеччині виявився власником бізнесу у Білорусі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:15

Депутату від ультраправої політичної партії "Альтернатива для Німеччини" (АдГ) загрожує великий штраф за приховування інформації про бізнес, що належить йому в Білорусі. Про це пише BILD, передають Патріоти України. "Депутат земельного парламенту Саксо...