Саджати "кнопкодавів"? - З радістю побачимо! Головний "лібертаріанець" Зе!Команди знов зробив гучну заяву

Руслан Стефанчук за його недовгу політичну кар'єру у Верховній Раді вже "палився" на відвертій дезінформації та заявах, котрі не находили підтримки у його керівництва, як то з двопалатним парламентом.

Руслан Стефанчук. Фото: 112 Україна.

Представник президента у Верховній Раді Руслан Стефанчук заявив, що глава держави має намір внести у Верховну Раду на розгляд законопроект про кримінальну відповідальність за голосування обманним шляхом – із чиєюсь допомогою. Про це сказав Стефанчук після наради у Верховній Раді, передають Патріоти України.

«Зараз ці документи редагуються, і я сподіваюся, що вони будуть внесені у ВР», – сказав представник Зеленського.

За його словами, новий президент збирається підвищити ефективність роботи депутатів і внести порядок у ВР. Також є ймовірність, що кінцевий варіант законопроекту буде винесений на голосування вже цього тижня.

Стефанчук додав, що система голосування в Раді застаріла ще у 2012 році і потребує реформування, тому що більше не приносить користі. Як вже повідомляли Патріоти України, заяви представника президента у Верховній Раді про наміри запровадити в Україні двопалатний парламент зустріли різку критику не лише політичних опонентів, але і заперечення його формального боса.

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....