Сакральна жертва тиранії від Зе! команди: Перед візитом Зеленського до Азербайджану офіційний Київ тишком-нишком видала Баку критика Алієва

Аналогічний випадок відбувся кілька років тому. Тоді за потурання недемократичному режиму у Баку Україну не критикував лише лінивий...

Українська сторона депортувала в Азербайджан опозиційного азербайджанського блогера Ельвіна Ісаєва. Про це повідомляє «Європейська правда» з посиланням на прес-реліз Державної міграційної служби Азербайджану, зазначають Патріоти України.
«Громадянин Азербайджанської Республіки Ельвін Ісаєв Ільтіхам оглу, 1980 року народження 12 грудня 2019 року було депортовано з України в Азербайджан за порушення міграційного законодавства України», - йдеться в повідомленні.
Як пише видання, на підставі рішення Насімінского районного суду від 22 серпня 2019 року про обрання запобіжного заходу у вигляді взяття під варту 14 грудня Ельвін Ісаєв поміщений в слідчий ізолятор №1 Пенітенціарної служби Азербайджану.
Як повідомило видання ZMINA, блогера і політактівіста останній раз бачили біля будинку по просп. Палладіна в Києві, де він жив у знайомих.
Ісаєв приїхав в столицю України в вересні цього року з Росії, де проживав тривалий час,бо сподіввася на демократичну природу та принциповість нового режиму. У серпні 2019 року поліція РФ раптово затримала Ісаєва. Після судових розглядів його російський паспорт визнали «незаконно виданими» і вилучили. Самого ж блогера відправили в центр тимчасового утримання іноземців для подальшої екстрадиції до Азербайджану. 11 вересня Ісаєв був звільнений завдяки екстреному втручанню Європейського суду з прав людини, який застосував «правило 39» і заборонив його видачу Азербайджану. Після цього активіст виїхав в Україну.
Ісаєв гостро критикував президента Азербайджану Ільхама Алієва, називав його диктатором і розповідав про корупцію в Азербайджані. При цьому сам блогер не є проукраїнським активістом.
Відзначимо, що найближчим часом президент України Володимир Зеленський планує відвідати Азербайджан.

Росія не зупиниться: Зеленський назвав ГЕС, які були цілями РФ під час масованої нічної атаки

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:58

Вночі 29 березня під час масованого удару по Україні цілями агресорки Росії були Канівська та Дністровська ГЕС. Про це президент Володимир Зеленський повідомив за підсумками Ставки, за скликання якої відповідав новий секретар РНБО Олександр Литвиненко,...

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...