"Сальдо вже один раз був отруєний": Депутат із Херсону розповів про два "уряди" в окупованому місті

Ситуація в Херсоні зараз дуже специфічна. Там діяли два "уряди" – колаборантський та фсбшний. Один тепер "поїдає" іншого, що можна простежити на цікавому отруєнні Сальдо. Про те, яка ситуація в Херсоні, розповів депутат Херсонської облради та військовий територіальної оборони Сергій Хлань, передають Патріоти України.

За його словами, з початку окупації в місті сформувалися два так званих "уряди": колаборантів на чолі з Сальдо та Стрємоусовим та фсбшний – з путінським посіпакою Кірієнком.

Друге ймовірне отруєння сальдо надзвичайно цікаве

Як зазначив Хлань, після окупації колаборант Сальдо вже побував один раз в лікарні. Він просто сказав на одному із заходів, що йому погано і попрямував в госпіталь. Є інформація, що той лікувався навіть в Криму. Все-таки його змогли відкачати.

Певний час що Сальдо, що його посіпака Стрємоусов взагалі не з'являлися в інформаційному просторі. Тоді підготовка до фейкового "референдуму" у Херсоні взагалі не відбувалася.

Після першого отруєння Сальдо несподівано виник, коли ЗСУ вдарили по Каховському мосту. Він почав переконувати, що все буде нормально. Згодом Сальдо зі Стрємоусовим потрохи з'являлися в інформаційному просторі. А далі сталася друга дуже цікава госпіталізація Сальдо. Ймовірно, це також отруєння.

Перед повторною госпіталізацією Сальдо зустрівся з міністром із фсбшного "уряду", який порадив йому підлікуватися. Сальдо погодився, пішов в лікарню і впав в медикаментозну кому. Цікавий збіг.

Його зустрів "міністр" з фсбшного "уряду" і сказав: "Щось ти погано виглядаєш, тобі треба в лікарню". сальдо подякував і поїхав в лікарню, але перед тим передав свої повноваження Єлісєєву – людині з фсбшного "уряду", – розповів Хлань.

За словами депутата Херсонської облради, люди з фсб зараз активно позбавляють колаборантів влади. Ймовірно, все через те, що Сальдо та компанія занадто активно почали розкрадати підприємства. Вони почали з державних установ, а закінчили приватними підприємствами. Дійшло до того, що за рішенням Сальдо у приватні фірми назначали своїх людей, які просто крали гроші.

Джерело: 24 канал

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...