Салют скасували вперше за 68 років: Через коронавірус Єлизавета II відзначає 94-й день народження без гостей

Поздоровлення члени королівської сім'ї відправили іменинниці, скориставшись соціальними мережами.

У вівторок, 21 квітня, британська королева Єлизавета II святкує свій 94 рік народження з чоловіком - 98-річним принцом Філіпом. Про це, з посиланням на британські ЗМІ, повідомляють Патріоти України.

Зазначається, що святкування проходить в Віндзорському замку. В цьому році скромне, без гостей. Причина - пандемія COVID-19. За повідомленням Букінгемського палацу, королева наполягла і на скасуванні традиційного салюту. У нинішніх умовах вона вважає його недоречним. Таким чином, салюту не буде в перший раз за 68 років її царювання. Не відбудеться і традиційний передзвін дзвонів у Вестмінстерському абатстві.
Поздоровлення члени королівської сім'ї відправили іменинниці, скориставшись соціальними мережами. Так, син Єлизавети II принц Чарльз з дружиною Каміллою привітали винуватицю торжества з резиденції британських монархів у Вестмінстері Кларенс-хаус. «Бажаємо щасливого 94-го дня народження Її Величності Королеві», - йдеться на сторінці резиденції в Twitter.
Також привітали королеву її онук принц Вільям з дружиною Кейт, які проживають разом з дітьми в Кенсингтонському палаці. Залишається невідомим, як привітали королеву її онук принц Гаррі і його дружина Меган Маркл, оскільки, склавши з себе повноваження старших членів королівської сім'ї, вони перестали 30 березня користуватися офіційною сторінкою в Instagram. Зазначається, що у королеви два дня народження: один 21 квітня, а інший - офіційний (як правило, в другу суботу червня).

"Процес іде": Генерал-лейтенант розповів, як ATACMS вплинули на бойові дії

неділя, 5 травень 2024, 21:28

Генерал-лейтенант у відставці та ексзаступник начальника Генерального штабу ЗСУ Ігор Романенко пояснив, як ракети ATACMS вплинули на бойові дії на фронті. Про це він розповів в ефірі телемарафона, передають Патріоти України. Він зазначив, що росіяни ...

Відправився на горішній суд відповідати за свої злочини: У Бердянську знищили організатора окупаційних катівень - ГУР

неділя, 5 травень 2024, 21:15

Головне управління розвідки Міноборони України підтвердило ліквідацію колаборанта в окупованому Бердянську Запорізької області й повідомило деякі подробиці з цього приводу. . Повідомляється, що 5 травня 2024 року близько 9:40 у тимчасово окупованому ...