Салютів та концертів не буде: У прикордонних з Україною областях РФ скасували святкування дня міста

Влада Воронежа і Ростова-на-Дону відмовилися проводити святкові заходи з нагоди Дня міста. Про це повідомили місцеві губернатори, передають Патріоти України.

Губернатор Воронезької області Олександр Гусєв повідомив, що "не буде ні урочистого відкриття свята, ні салюту, ні масових заходів".

Губернатор Ростовської області Василь Голубєв також заявив, що скасовується концерт путініста Олега Газманова і феєрверк на Театральній площі.

У місті Совєтськ Калініградської області скасували урочисті заходи, приурочені до Дня міста, через "складну ситуацію на фронті".

"Святкування Дня міста Совєтська скасовано. Причина - напружена ситуація в зоні бойових дій і загибель наших земляків, які виконували військовий обов'язок", - заявив глава міського округу Григорій Соколовський.

Крім цього, глава міського округу зазначив, що керівництво міста вирішило не проводити свято навіть в обмеженому форматі.

Діти вчать в основному російську мову та історію: Окупанти на ТОТ створили орган контролю пропаганди у школах

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:32

Російські загарбники створили на тимчасово окупованих територіях орган контролю пропаганди у школах. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. На тимчасово окупованих територіях Кремль запускає черговий фейковий держав...

"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...