Сам чи допомогли? У Росії випав з вікна відомий топ-чиновник

Гліб Чулков випав із вікна п'ятого поверху.

Гліб Чулков. Фото: Известия.

У Росії через падіння з висоти загинув віце-губернатор Тамбовської області Гліб Чулков, який перебував під слідством через підозри в шахрайстві. Про це повідомляють в Telegram-каналі «Картковий Будиночок: Росія» та інших російських ресурсах, передають Патріоти України.

Так, ЗМІ зазначають: «Сьогодні о 06:00 Гліб Чулков загинув. Він випав з квартири матері на п'ятому поверсі, де він жив останнім часом, поки тривало слідство».
Відомо, що Чулков був затриманий 16 жовтня за підозрою в шахрайстві, направленому на розкрадання майна «Рассказівского ринку». При цьому Слідчий комітет РФ проводить перевірку за фактом смерті чиновника.
У Слідкомі зазначили: «Факт смерті підтверджуємо. За фактом його загибелі слідчими органами регіонального слідчого управління СК Росії організовано проведення процесуальної перевірки, в рамках якої будуть встановлені обставини його загибелі».

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...