"Сам долбо...б!": Добкін і Береза влаштували перепалку з матами в прямому ефірі (відео)

Українські політики, колишні народні депутати Михайло Добкін і Борислав Береза влаштували перепалку в прямому ефірі з використанням матюків. На нецензурну лексику політичні діячі перейшли під час ток-шоу "Народ проти" в ефірі телеканалу "Україна 24", передають Патріоти України.

Після тривалої репліки Борислава Берези, в якій він говорив про сексистське ставлення до жінок, Михайло Добкін демонстративно перепитав ведующую: "Шо воно хотіло сказати?".

У відповідь Береза зауважив, що його опонент, судячи з усього, тупий, раз не зрозумів, про що йшла мова. Таке зауваження сильно не сподобалося Добкіну і той охарактерізвал співрозмовника більш міцним словом "долбо*б". Береза на таке зауваження теж відповів з використанням нецензурної лексики.

Обережно! Нецензурна лексика. Відео 16+

Скільки ще Путін продовжуватиме війну і від чого це залежить: Політолог дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 10:22

Повна залежність України від допомоги Заходу дає можливості Путіну продовжувати війну. Про це розповів політолог, експерт “Бюро аналізу і політики” Віктор Бобиренко в ефірі телеканалу “Еспресо”, передають Патріоти України. “Ми маємо розуміти, наскільк...

Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: Експерт дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 9:55

Збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 свідчить про розширення можливостей українських Сил оборони, які можуть діставати все далі й загрожувати ворожій стратегічній авіації, передають Патріоти України. Детальніше про те, що означає збиття літака ...