"Сам напівсліпий, живу на таблетках": Російський інструктор "втішив" мобілізованих заявою, що воювати доведеться всім (відео)

Так звана "часткова" мобілізація у Росії торкнулася абсолютно всіх. Інструктори відкрито кажуть, що на фронт відправлятимуть навіть тих, хто не підлягає призову. Зокрема, йдеться про людей з тяжкими хворобами та навіть з інвалідностями. Запис "мотиваційної" промови такого офіцера днями зʼявився в мережі, передають Патріоти України.

Інструктор заявляє, що він не має жодної інформації щодо подальшої підготовки мобілізованих. У виступі військового також йдеться про те, що його несподівано викликали з відпустки і наказали йому взяти під керівництво полк. Вже 1 жовтня призовників мають відправити на полігони, проте з цього приводу немає жодної інформації.

"Куда поїдемо теж не знаю. Чим будемо забезпечені остаточно – теж не знаю", – зізнався інструктор.


Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...