"Сам себе обмундирование покупает и запчасти": Родичі окупантів скаржаться на незадовільне забезпечення армії РФ (аудіо)

Окупанти змушені власним коштом закуповувати екіпірування та запчастини для військової техніки. Крім того, гроші та автомобілі, які збирають російські волонтери для своїх військових, також невідомо куди зникають. Військова розвідка України перехопила телефонну розмову цивільної росіянки з окупантом, в якій вони обговорюють незадовільне забезпечення мобілізованого особового складу армії РФ. Аудіозапис оприлюднили на YouTubе-каналі ГУР, передають Патріоти України.

Як видно з розмови, військовослужбовці РФ вимушені самостійно здійснювати закупівлю елементів особистого екіпірування та запасних запчастин до озброєння та військової техніки. "Сергій теж умундирування сам собі купує, і зимове купував і літнє. Ще машина ламається, запчастини теж на свої гроші купує. Всі водії так, чи що?", – скаржиться росіянка.

Вона дивується, куди поділися гроші, які збирали для своїх військових. Також невідомо куди "щезли" 225 автомобілів, які волонтери нібито передали на фронт. "Так я не зрозуміла, гроші вам до 23 лютого збирали, куди їх? Дивлюсь там ці 225, якихось там, один позашляховик, інші "Ниви", чи що, відправляють. У вас є такі? У вас взагалі нічого немає?", – обурюється росіянка.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...