Сам собі зірка: 8-місячний онук Байдена затьмарив всіх артистів під час інавгураційного концерту (відео)

46-й президент США дивився концерт в Овальному кабінеті Білого дому разом з членами своєї сім'ї.

Увечері 20 січня в честь інавгурації Джо Байдена був влаштований віртуальний концерт за участю багатьох американських рок- і поп-зірок. Шоу Celebrating America ( «Святкує Америка») транслювалося онлайн. Вів його знаменитий актор Том Хенкс, повідомляють Патріоти України.

Концерт відкрився виступом легенди американської рок-музики Брюса Спрінгстіна. Відомий музикант стояв у Вашингтоні біля пам'ятника Аврааму Лінкольну. Протягом 1,5 години виконали свої хіти Кеті Перрі, Джастін Тімберлейк, Джон Бон Джові, Демі Ловато і інші знаменитості. Глядачі також побачили актрис Керрі Вашингтон і Єву Лонгорію.

46-й президент США дивився концерт в Овальному кабінеті Білого дому разом з членами своєї сім'ї. Всі були в захисних масках, крім 8-місячного онука Байдена Бо. Глава держави тримав малюка на руках і пританцьовував. Бо це все дуже подобалося. Він посміхався, іноді сміявся і показував пальцем на екран телевізора, коли йому особливо подобалася виконувана пісня. Такої честі від онука президента удостоїлися Демі Ловато і Кеті Перрі.

Малюк Бо - син 50-річного Хантера Байдена і 32-річної Мелісси Коен, уродженки Південної Африки. Вони познайомилися весною 2019 року і одружилися в травні того ж року через два тижні після першої зустрічі. Дитина з'явилася на світ у березні 2020 року. Хлопчика назвали на честь брата Хантера, який помер в 2015 році від раку у віці 46 років.
До речі, Хантер і Мелісса взяли з собою Бо на інавгурацію його дідуся. Малюк прекрасно поводився, сидячи на руках у батька. У підсумку американські користувачі соцмереж дійшли висновку, що саме Бо став однією з головних зірок церемонії і вже точно затьмарив своїм танцем з дідусем учасників вечірнього концерту.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...