Сам співав російський шансон: Аташе РФ у Латвії заплатив 2 тис. євро, щоб українцям не включали пісень у караоке

У Латвії спалахнув новий скандал за участю аташе Росії. Так, співробітник посольства РФ заплатив гроші в караоке-клубі, щоб українцям, які там були присутні, не включали пісень на їхнє замовлення. Про це розповіли очевидці інциденту, передають Патріоти України.

За їхніми словами, в розважальному закладі відпочивали кілька громадян України, які співали пісні рідною мовою. Це не сподобалося аташе країни-агресора. Чоловік заплатив адміністрації клубу 2 тис. євро за те, щоби вона не виконувала замовлень українців. Сам він при цьому виконував хіти російського шансону.

Конфлікт переріс у бійку – в результаті російський дипломат був змушений вибачатися за свій вчинок. Ім'я аташе не розкривається, проте відомо, що в посольстві РФ у Латвії числяться троє чоловіків-аташе: Дмитро Корольов, Дмитро Подковиров і Валерій Рибаков.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...