"Сам в себя стрельну да и все": Окупант розповів, як військові РФ тікають з фронту (аудіо)

У перехопленні української розвідки окупант розповів, що після закінчення контракту військових РФ не відпускають додому, тож вони вигадали схему, як покинути фронт та заробити грошей. Про це повідомляє Головне управління розвідки, передають Патріоти України.

Окупант розповів, що військових РФ після закінчення контракту відпускають додому тільки "трьохсотими" (пораненими - ред.), тож "мобіки" вигадали схему, як покинути фронт і заробити на тому. Російські військові завдають легких поранень самі собі, за що отримують грошову компенсацію та відстрочку на пів року.

"Я сам в себе вистрелю, грошей отримаю, лями три, та й додому спокійно поїду з відстрочкою. Хлопці, які вже були тут, розповіли мені, як все правильно зробити, грамотно. Легке поранення отримати, за це бабки та додому, на пів року відстрочку дають.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...