"Сам він - нуль без палички": Розкрито справжну роль Сивохи для Зеленського

На думку Георгія Туки, поява Сергія Сивоха є «технологічним прийомом», мета якого - залучення на сторону президента Зеленського громадян, що підтримують Віктора Медведчука.

Сергій Сивохо. Фото: Факти.

Недавні заяви радника секретаря РНБО Сергія Сивохо про необхідність зміни риторики щодо жителів окупованих територій Донбасу, «виправленні помилок, прощати і просити прощення» підштовхують українців до думки про громадянську війну, а не російську агресію, передають Патріоти України.

«Сивохо не єдиний, хто намагається ввести подібні тези в дискурс. Медведчук уже не перший рік їх просуває», - заявив колишній заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука. На його думку, поява Сергія Сивохо є «технологічним прийомом», мета якого - залучення на свою сторону громадян, що підтримують Віктора Медведчука. Це робиться також і для того, щоб відібрати у Медведчука монополію на образ миротворця і «вибити у нього жупел єдиного комунікатора з Кремлем, який він отримав за часів Порошенка».

«Сивохо буде і далі дотримуватися подібної риторики. Він просто озвучує те, що йому наказали. На мій погляд, він нуль без палички. Ні про який його професіоналізм та компетентність говорити не доводиться. Знаєте, для такої ролі я обрав би більш гідного донеччанина, а не колишній голос "Антимайдана". Але "жираф великий, йому видніше", як співав Висоцький», - додав Георгій Тука.

Джерело: Факты

На концерті Кобзона місячний рекорд та масована утилізація артилерії ворога: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 27 квітня

субота, 27 квітень 2024, 8:05

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 27.04.24 орієнтовно склали:

Масований наліт ударних БПЛА на Кубань: Атаковано два НПЗ, бітумний завод і військовий аеродром (відео)

субота, 27 квітень 2024, 7:59

У ніч на суботу за повідомленням російських джерел БПЛА атакували два нафтопереробні заводи, бітумний завод, військовий аеродром на Кубані та ряд інших об'єктів. . За повідомленням губернатора Краснодарського краю РФ Веніаміна Кондратьєва, було придуш...