"Саме через нього окупанти перевозили техніку зі східного напрямку": ЗСУ вдарили по стратегічному мосту в Мелітополі (відео)

Пошкоджено міст між Мелітополем та селом Костянтинівка, по якому окупанти переправляли військову техніку, інформують Патріоти України.

"У Мелітополі "втомився" міст, який з’єднував місто із селом Костянтинівка. Це один зі стратегічно важливих мостів після "втоми" Кримського мосту. Саме через нього окупанти перевозили військову техніку зі східного напрямку", - написав міський голова Мелітополя Іван Федоров у своєму Telegram-каналі, додавши, що ЗСУ вже поруч.

Нагадаємо, що перед цим Федоров повідомив про вибухи у окупованому Мелітополі, а також Токмаку та Михайлівці, які також захоплені окупантами.

Як повідомляє місцеве видання "Ріа Мелітополь", "втомився" важливий логістичний об'єкт окупантів. По цьому мосту вони з Донецького напрямку перевозили техніку, боєприпаси, особовий склад, бетонні блоки та протитанкові загородження, будівельні матеріали.

На кадрах з місця події видно, що частина конструкції моста просіла. Рух по мосту призупинено. Росіяни визнали, що пошкоджено опори. Відразу після вибухів на мосту в деяких частинах Мелітополя почали "глушити" інтернет та зв'язок.

Про мотивацію

неділя, 19 травень 2024, 6:52

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

Винищувач п'ятого покоління Kaan. Як передова розробка показала слабкі та сильні сторони Туреччини, яка змагається з Заходом за вплив в Європі, Азії, Африці

неділя, 19 травень 2024, 6:15

Винищувач Kaan став свідченням одразу двох речей: технологічного розвитку оборонної промисловості Туреччини, а також вельми великої залежності турецької оборонної промисловості від Заходу. . У лютому 2024 року Туреччина успішно провела перший випробув...