Саме їх штурмують зараз: Екс-працівник "Азовсталі" показав окупантам підземні ходи під заводом

Росіяни знайшли зрадника з числа колишніх працівників заводу "Азовсталь", який показав їм таємні підземні ходи під територією підприємства, і наразі окупанти штурмують ці тунелі. Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, передають Патріоти України.

"Російські покидьки знайшли зрадника з числа співробітників комбінату ("Азовсталь" - ред.), якогось електрика, який показав тунелі, які під землею ведуть на територію заводу. І вчора росіяни почали штурмувати ці тунелі, користуючись інформацією, яку отримали від зрадника", - сказав Геращенко.

Він наголосив, що саме тому з Москви до Маріуполя раптом приїхав російський пропагандист Володимир Соловйов.

"Бо йому обіцяли, що вже вчора територія "Азовсталі" буде штурмуватись російськими покидьками і він зможе засняти "перемогу" російських негідників над українськими захисниками. Вчора цього не сталося, наші захисники продовжують боронити територію "Азовсталі", - підкреслив Геращенко.

Радник додав, що подвиг небаченого у світі героїзму, мужності наших захисників ввійде у підручники, а покидьок, який показав підземні таємні ходи, що є під територією заводу "Азосталь", обов’язково "знайде свою кулю або цеглину по голові".

Торгував із олігархом Курченком: У США суд виніс вирок бізнесмену, який порушив санкції

субота, 20 квітень 2024, 13:43

У США бізнесмена Джона Кана Унсалана (він же Хуррем Кан Унсалан) засудили до шести років ув'язнення за порушення санкційного режиму. Він визнав, що вів торгівлю з проросійським олігархом з України Сергієм Курченком та підконтрольними йому компаніями. П...

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...