"Саме так працює Кремль і його спецслужби": Фейгін заявив, що Росія може бути причетною до замаху на Шефіра

Цілком імовірно, що Росія може бути причетною до замаху на першого помічника президента Зеленського Сергія Шефіра, адже саме так і працює Кремль. Про це повідомив російський опозиціонер, правник Марк Фейгін у програмі "Студія Захід з Антіном Борковським", передають Патріоти України.

"Я би нічого не виключав. Найкращий спосіб припущення – поглянути, що було в нещодавній історії. Ми бачили отруєння полонієм колишнього офіцера ФСБ Олександра Литвиненка, за яке Європейський суд з прав людини визнав Росію відповідальною. Ми бачили реакцію Лондона через появу нових даних щодо участі в отруєнні Скрипалів росіянина Дениса Сергєєва і вимогу з боку прем’єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона, щоби відбулася передача винних осіб. І уявити, що Москва може піти в сусідню Україну й убити когось? Це ж було і в Україні також. І не раз. А припустити, що Росія могла вдатися до замаху на першого помічника президента Зеленського Сергія Шефіра, – я можу й охоче", – зазначив Фейгін.

Правник наголосив, що необхідно дочекатися публічної інформації від правоохоронних органів, з якої можна буде робити висновки. "Якщо Москва на це зважилася, то з розрахунком на те, щоби змусити адміністрацію Зеленського піти на поступки у питанні Мінських угод та прийняття інтерпретації Москви, на якій також наполягають Німеччина і частково Франція. Це достатньо потужний аргумент, який означає: якщо ви не будете достатньо поступливими, то ми вас вбиємо, якщо не зараз, то після закінчення вашої каденції. Я розцінюю це так. Якщо така версія дійсно підтвердиться, що у замаху на Шефіра брали участь іноземні найманці з Росії, або ж якимось чином мали до РФ оперативне відношення, то в цьому є зв’язок. Звичайно, що ми можемо не володіти всією інформацією щодо відносин Києва і Москви, але на поверхні лежить така версія, і вона цілком імовірна, враховуючи як працює Кремль і його спецслужби", – повідомив Марк Фейгін.

Джерело: Еспресо.ТV

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...