Саме там мав дати "потужний сигнал" щодо допомоги Україні: Байден відклав поїздку в Німеччину

Президент США Джо Байден відклав поїздку до Анголи й Німеччини через ураган "Мілтон", який найближчим часом має накрити Флориду. Про це 8 жовтня повідомила речниця Білого дому Карін Жан-П'єр, передають Патріоти України.

За її словами, поїздки перенесли через прогнозовану траєкторію й потужність урагану. Тож Байден залишиться у Штатах, щоб контролювати підготовку й реагування на погодне явище, а також для поточних заходів щодо ліквідації наслідків урагану "Гелен" на південному сході країни.

Як зазначали на сайті Білого дому, у Німеччині Байден мав зустрітися з лідерами країни. Також він мав очолити засідання контактної групи з питань оборони України у форматі "Рамштайн", яке на рівні лідерів країн і урядів відбудеться 12 жовтня.

За даними німецького телеканалу ntv, в німецькому уряді очікували, що Байден на зустрічі контактної групи надішле "потужний сигнал" щодо подальшої військової підтримки України.

Президент України Володимир Зеленський повідомляв, що на майбутньому засіданні контактної групи має намір презентувати план перемоги України партнерам. Зеленський говорив, що це засідання буде особливим.

"У Лукашенка - букет хвороб. Він постійно на ліках, їх колють у живіт", - Цепкало

вівторок, 8 жовтень 2024, 22:55

Білоруський опозиціонер Валерій Цепкало в інтерв'ю головній редакторці видання "ГОРДОН" Олесі Бацман розповів, що Олександр Лукашенко, який називає себе президентом Білорусі, серйозно хворий, передають Патріоти України. "Ви бачите, що людина [Лукашенко...

Маховик терору набере обертів? У Росії десятки ветеранів війни стануть мерами і губернаторами, - ISW

вівторок, 8 жовтень 2024, 22:40

Кремль планує до 2026 року призначити на керівні посади десятки ветеранів російсько-української війни, передають Патріоти України з посиланням на звіт Інституту вивчення війни (ISW). За даними російських джерел, Кремль прагне значно збільшити кількіст...