"Саме тому треба зробити так...": Російський опозиціонер назвав єдиний шлях припинення війни

Російський опозиціонер Ілля Пономарьов вважає, що без знищення режиму у Москві неможливо припинити російсько-українську війну. Таку думку він висловив в етері Еспресо, передають Патріоти України.

"Через це зараз відбувається і широкомасштабне вторгнення, і взагалі почалася війна у 14-му році саме через те, що не змінився вчасно режим у Росії. Ми, звичайно, намагалися, але маємо те, що маємо. Але зараз питання не у тому, що робилося в минулому, зараз питання у тому, що робити в майбутньому. І в майбутньому для того, щоб припинити цю війну, іншого шляху окрім того, щоб знищити режим у Москві, просто не існує. Тобто у нас немає такого питання, чи це відбудеться, чи не відбудеться, питання у тому, що потрібно це робити. І, звичайно, треба констатувати, що російська так звана опозиція не змогла змінити режим, я вважаю, що вона і не зможе цього зробити в майбутньому", - вважає він.

Ілля Пономарьов вважає, що повномасштабне вторгнення дало новий поштовх для можливої революції у Росії.

"Але початок широкомасштабного вторгнення дав інший шанс зробити нове озброєне формування, збройні підрозділи, які складені з російських громадян, створити партизанський рух всередині країни, який зараз співпрацює з українськими службами по нафтопереробних заводах, по авіаційних базах, по інших справах, які відбуваються всередині Росії. І треба нарощувати це, треба зміцнювати це і треба просто переходити до того, щоб відбулися революційні події. І коли ми будемо згадувати минуле в інших країнах, то ми легко згадаємо, коли відбувалися на фоні війни революції, наприклад, в Німеччині після Першої світової війни. Так само ми можемо згадати приклади, коли нічого не відбулося після поразки, наприклад, в Іраку після першої Бурі в пустелі. Саме тому треба зробити так, щоб зараз ці зміни відбулися, і ми можемо це зробити, у нас все в руках є", - зазначив російський опозиціонер.

"Саме тому треба зробити так...": Російський опозиціонер назвав єдиний шлях припинення війни

вівторок, 8 жовтень 2024, 0:00

Російський опозиціонер Ілля Пономарьов вважає, що без знищення режиму у Москві неможливо припинити російсько-українську війну. Таку думку він висловив в етері Еспресо, передають Патріоти України. "Через це зараз відбувається і широкомасштабне вторгненн...

"Старі звички вмирають насилу": З якою проблемою стикаються українські пілоти F-16,

понеділок, 7 жовтень 2024, 23:50

Пілотам українських F-16 довелося за дуже короткий період часу кардинально змінити манеру пілотування, щоб боротися з Росією, і це величезний виклик для пілотів, пише Business Insider за результатами спілкування з Майклом Бонертом - експертом з повітря...