"Самі будемо розвивати!": Путін зухвало відповів Японії щодо Курил

Російський президент заявив, нібито на території островів планується будівництво аеропорту.

Президент Росії Володимир Путін заявив, що не має наміру "віддавати" Курильські острови Японії, передають Патріоти України.

Як розповів він в ефірі російського телеканалу, в Кремлі планів відступати з Курил немає, "спускати прапор Росії над Курилами ніхто не буде". Більше того – в розвиток островів Росія вкладатиме значні кошти.

Путін також підкреслив, що на території островів Росія планує і далі розвивати інфраструктуру, зокрема і аеропорт. У Москви вже є плани з розвитку Далекого Сходу, в тому числі і Південних Курил. Зазначимо, що раніше в Москві погодилися сісти за повноцінний стіл переговорів з Токіо за умови відмови Японії від претензій на Курильські острови.

"У нас підвищений тиск і прискорене серцебиття": Путін навчив Німеччину боятися, - німецький журналіст

субота, 11 травень 2024, 6:26

Володимир Путін з його постійними ядерними погрозами став для Німеччини "майстром страху", якому регулярно вдається лякати німецьке суспільство. Таку думку висловив колумніст німецького видання BILD Франц-Йозеф Вагнер. "Він знову домігся цього. У нас п...

Надійної техніки на полі бує стане більше: Канадський виробник броньовиків Roshel відкриє завод в Україні

субота, 11 травень 2024, 5:00

Канадська компанія Roshel, яка виробляє броньовані автомобілі Senator зокрема для потреб ЗСУ, планує частково локалізувати своє виробництво в Україні. . Броньовики Senator початково були створені для операцій правоохоронних органів Північної Америки, ...