Самі будуть їсти свою кукурудзу та горошок: Компанія Bonduelle привітала російських солдатів з Новим роком

У компанії прокоментували для росЗМІ, що ця акція є невід'ємною частиною "соціальної відповідальності бізнесу Bonduelle"

Французька компанія-виробник овочевих консервів Bonduelle привітала російських військових з Новим роком і передала їм продуктові набори. В Україні такий вчинок Bonduelle викликав обурення. Про це повідомило російське видання "Ярцево LIVE", передають Патріоти України.

Воно ж оприлюднило фотографії російських солдатів з пакунками Bonduelle. "Дорогий солдат! Вітаємо тебе з Новим роком! Бажаємо тобі всіх благ і якнайшвидшої перемоги!", – йдеться у вітальній листівці, яку компанія Bonduelle додала до кожного продуктового набору. Усього таких продуктових наборів з листівками було роздано 10 тисяч.

У компанії прокоментували для росЗМІ, що ця акція є невід'ємною частиною "соціальної відповідальності бізнесу Bonduelle". В українських соцмережах такий вчинок французької компанії спричинив хвилю обурення. Так, політолог Денис Гороховський написав, що "Бондюель йде на х*р".

А комунікаційник Сергій Биков не полінувався перевірити дану історію на фейковість. "Корпоративна соціальна безвідповідальність. Перевірив, чи не фейковий допис. На жаль, цей допис справжній, зроблений вчора о 13:45. Окремого повідомлення або спростування на сторінках Bonduelle немає", – написав Сергій Биков.

Що не посилить держбюджет та волонтери: Данія закупить для України зброю у українських виробників

неділя, 28 квітень 2024, 8:15

В умовах, коли європейське ВПК лише поновлює свою міць часів Холодної війни і європейці закуповують зброю для ЗСУ по всьому світові, спрямовані таким чином кошти можуть дати мільярдні поставки. Зазначається, що документ фіксує намір посилити пряму фіна...