Самі прийшли померти на цвинтар: Оператори дронів влаштували епічну "демілітаризацію" окупантів (відео)

Бійці Збройних сил України продовжують завдавати втрат армії країни-агресора Росії. Окупанти не можуть сховатися від українських захисників ніде, зокрема й на цвинтарі. Про це свідчить епічне відео, де показано знищення чергової партії військових злочинців РФ, передають Патріоти України.

Загарбники намагалися врятуватися від атаки дрона на цвинтарі, але навіть це святе місце не допомогло їм залишитися в живих. Ролик опублікував у своєму Telegram-каналі офіцер Армії оборони Ізраїлю Ігаль ЛевінНа кадрах показано блискучу роботу українських операторів дронів, які виконали "демілітаризацію" окупантів. Військові злочинці держави-терориста качалися землею серед могил.

Так вони намагалися сховатися за пам'ятниками померлим українцям, але ті, як би грубо це не звучало, з того світу "показали" свій протест і "не встали" на ворожий бік, а "забрали" їх із собою у потойбічне життя. Яскраве відео символічно супроводжується ліричною піснею про труп моск*ля, який буде під чорноземами. І що найцікавіше – загарбники особисто прийшли на цвинтар, щоб померти.

"Росія змушена створювати санітарну зону": Путін зробив цинічну заяву про плани щодо Харкова

п’ятниця, 17 травень 2024, 14:01

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що Росія не має намірів окупувувати Харків. Заяву Путіна цитують росЗМІ, передають Патріоти України. «Планів щодо взяття Харкова у Росії на сьогоднішній день немає. Росія змушена створювати санітарну зону в с...

Хрящі й топінамбур: Як Сі Цзіньпін елегантно поставив Путіна на місце

п’ятниця, 17 травень 2024, 13:44

Російський диктатор Володимир Путін за результатами переговорів, що тривали 2,5 години, підписав зі своїм китайським колегою Сі Цзіньпіном 12 документів. Серед них є й угоди про постачання до Китаю російського топінамбуру та субпродуктів із яловичини, ...