Самі вбили, самі й святим зроблять? Окупанти пропонують канонізувати Стремоусова (фото)

10 листопада в мережі з'явилося фото петиції, яку пропонують підписати за канонізацію зрадника Стрємоусова. Адресована петиція митрополиту Іоанну – голові Синодального відділу УПЦ МП з канонізації святих, повідомляють Патріоти України.

Аргументація – абсурдна

У тексті так званої петиції про канонізацію колаборанта йдеться про те, що Кіріл Стрємоусов заслуговує зарахування до лику священномучеників, оскільки він нібито "прикладом достойної людини" та з перших днів російського вторгнення "займався благими справами" – тобто сприяв окупації Херсонщини.

Петиція опублікована у соцмережах від імені протоієрея з Нової Каховки Романа Кондратюка – священника УПЦ МП. До допису навіть додана "ікона" нового "священномученика", походження якої невідоме.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...