Самі зливали паливо після "розмови": Як звичайні українці залякували окупантів на півночі

Українці вже неодноразово зупиняти просування ворога. Так, стало відомо, що на Півночі місцеві так залякали окупантів, що ті самі зливали паливо та віддавали людям, аби не йти далі. Про це розповів речник Центру національного спротиву, передають Патріоти України.

За його словами, окупанти зараз дуже налякані. Він пояснив, що коли ворог перебуває три місяці не на своїй землі, він постійно наляканий, обертається, бо тут його хочуть вбити.

"Морально-психологічний стан такого війська дуже низький. І в потрібний момент вони просто складуть зброю і не будуть чинити спротиву нашому контрнаступу", – вважає експерт.

Речник Центру національного спротиву розповів яскравий приклад роботи українців у північних регіонах нашої країни. За його словами, коли велика техніка колонами заходила до міст, місцеві мешканці робили цікаві "методи впливу" на загарбників.

"Були випадки, коли чоловіки брали чарки, горілку та йшли до російських військових. Казали, що "ви нас "звільняєте", а потім – що поруч стоять бригади ЗСУ. Кілька таких історій й окупанти самі зливали паливо та віддали місцевим, щоб просто не просуватися далі. Вони боялися йти в наступ", – каже він.

Такими залякуваннями наші звичайні громадяни зупиняли ворогів. І досі роблять це успішно.

Джерело: 24 канал

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...