Саміт "нормандської четвірки": На що погодився Путін

Росія нібито погодилася на деякі компроміси.

У підсумковому комюніке саміту "нормандської четвірки", який в понеділок, 9 грудня, відбувається у Парижі, буде внесено правки до деяких з пунктів, на які погодилася Росія. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на власні джерела в українській делегації, передають Патріоти України.

Цю ж інформацію підтверджує російський Telegram-канал Резидент. "Сьогодні нас чекають два проривних пункти, які зрушать з місця ситуацію на Донбасі. Росія згодна на обопільні компроміси за мінськими угодами і трансформувати деякі пункти, але без зміни структури договору", - йдеться в повідомленні.

Крім того, колишній народний депутат Ігор Мосійчук поділився схожою інформацією в своєму Telegram-каналі. "РФ погодилася на трансформацію Мінських угод. На скільки - покаже рамкова угода. Джерела в українській делегації кажуть, що нібито погоджено два пункти, які повинні істотно змінити ситуацію на Донбасі!" - уточнив екс-нардеп.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...