Самогубців серед колаборантів не знайшли, то призначили свого "штрафника": Кремль визначився з "головою" для окупованої частини Харківщини

Мер російського Краснодара Андрій Алексєєнко

Мера російського Краснодара 44-річного Андрія Алексєєнка російська окупаційна влада має намір зробити "главою уряду" захопленої території Харківської області. Про це у середу, 17 серпня пише "Кавказ. Реалії" з посиланням на анонімні джерела, передають Патріоти України.

Журналістам повідомили, що кандидатура Алексєєнка розглядалася як кандидат на кілька постів, у результаті його попередньо узгодили на посаду глави Ради міністрів.
Напередодні російський пропагандист Володимир Соловйов також заявив, що Олексієнко стане "головою Ради міністрів Адміністрації Харківської області".
Олексієнко вже був у захопленій частині Харківської області, оскільки Краснодарський край "взяв шефство" над окупованою росіянами територією. А у травні Алексєєнко розпочав компанію з агітації "добровольців" для війни з Україною.
Кавказ Реалії нагадує, що проти Олексієнка зараз триває кримінальне провадження за звинуваченням у отриманні хабара. Олексієнко відомий тим, що його родина живе у розкішній віллі, також він є власником яхти.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...