Самогубців серед колаборантів не знайшли, то призначили свого "штрафника": Кремль визначився з "головою" для окупованої частини Харківщини

Мер російського Краснодара Андрій Алексєєнко

Мера російського Краснодара 44-річного Андрія Алексєєнка російська окупаційна влада має намір зробити "главою уряду" захопленої території Харківської області. Про це у середу, 17 серпня пише "Кавказ. Реалії" з посиланням на анонімні джерела, передають Патріоти України.

Журналістам повідомили, що кандидатура Алексєєнка розглядалася як кандидат на кілька постів, у результаті його попередньо узгодили на посаду глави Ради міністрів.
Напередодні російський пропагандист Володимир Соловйов також заявив, що Олексієнко стане "головою Ради міністрів Адміністрації Харківської області".
Олексієнко вже був у захопленій частині Харківської області, оскільки Краснодарський край "взяв шефство" над окупованою росіянами територією. А у травні Алексєєнко розпочав компанію з агітації "добровольців" для війни з Україною.
Кавказ Реалії нагадує, що проти Олексієнка зараз триває кримінальне провадження за звинуваченням у отриманні хабара. Олексієнко відомий тим, що його родина живе у розкішній віллі, також він є власником яхти.

"Довгий Нептун" у дії: Україна у 10 разів наростила виробництво ракети, яка стала фатальною для ЧФ РФ

середа, 24 квітень 2024, 9:55

"Нептун" став улюбленою ракетою України для знищення Чорноморського флоту Росії. Все більше і більше таких ракет сходить з виробничої лінії. Як йдеться у матеріалі Forbes, зустріч "Нептуна" з багатьома російськими суднами закінчилася фатально для ворож...

"Кращі" кадри: Окупанти призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, - ЦНС

середа, 24 квітень 2024, 9:52

У зв'язку з дефіцитом педагогічних працівників на окупованих територіях, загарбники призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, передають Патріоти України з посиланням на Центр національного спротиву (ЦНС). Зазначається, що поп...