Самоізоляція без ізоляції: Попри COVID у дружини, Зеленський продовжує їздити в офіс

Юлія Мендель зауважила, що президент обмежив своє спілкування "дуже вузьким колом" людей, з якими дотримується соціальної дистанції.

Юлія Мендель. Фото: ТСН.

Президент Володимир Зеленський, у чиєї дружини нещодавно виявили коронавірус, їздить на роботу в офіс. Про це заявила речниця президента Юлія Мендель, повідомляють Патріоти України.

"Президент України Володимир Зеленський відвідує офіс, оскільки він не може делегувати повноваження, а деякі з його функцій можна виконувати лише з офісу", - пояснила вона.

При цьому Мендель зауважила, що Зеленський обмежив своє спілкування "дуже вузьким колом" людей, з якими дотримується соціальної дистанції, а всі наради, переговори та зустрічі, проводить по спецзв’язку чи телефоном.

Вона повідомила також, що президент скасував заплановані на цей тиждень поїздки у регіони. За її словами, Зеленський почувається добре і щодня здає тест на коронавірус. Усі результати - негативні.

Нагадаємо: 12 червня стало відомо, що в дружини президента Олени Зеленської лабораторно підтвердили Covid-19. Вона сама повідомила, що почувається добре і перебуває на амбулаторному лікуванні в ізоляції від інших членів сім’ї. Після цього Зеленський заявив, що переходить на особливий режим роботи.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...