"Самурай особливого призначення": У Білорусі заявили, що вперше в історії спіймали агента японських спецслужб (фото)

У середу, 4 вересня, білоруські медіа повідомили, що у їхній країні вперше в історії затримали агента японських спецслужб. Про це повідомляє державна білоруська агенція БелТА, передають Патріоти України.

За словами пропагандистів, агент японських спецслужб збирав інформацію про соціально-політичну ситуацію в Білорусі та реалізацію китайської ініціативи "Один пояс — один шлях".

Агент також буцімто моніторив ситуацію на білорусько-українському кордоні, фільмував та фіксував військову інфраструктуру. У ролику, який прикріпили білоруське медіа, наголосили, що спіймали "самурая особливого призначення". "Мої дії можуть бути небезпечні для Білорусі", - заявив так званий японський розвідник.

Стежив за будинком наміченої жертви за наказом ФСБ: ЗМІ назвали особу екснардепа, який готував замах на Гордона

середа, 4 вересень 2024, 23:25

До замаху на українського телеведучого Дмитра Гордона може бути причетним колишній народний депутат VII скликання від "Партії регіонів" Віталій Грушевський. Згідно з даними розслідування, група, до якої він, як підозрюють, входив, окрім замаху, готувал...

Коли усвідомлюєш, що розплата неминуча: "Мачо" Шуфричу в суді стало погано, викликали лікарів

середа, 4 вересень 2024, 22:55

Нестор Іванович два десятка років підігрував Москві, да так, що вважав державної зради йому ніколи не "пришиють". До Печерського райсуду Києва під час підготовчого засідання у справі екснардепа від забороненої "Опозиційної платформи – За життя" Нестора...