"Самий х*йовий солдат - наш! Там такий набрід, це пиз*ець!": Командир окупантів поскаржився на "мобіків" (аудіо)

Українська розвідка опублікувала перехоплену розмову командира батальйону загарбників на Херсонському напрямку. Він скаржиться своєму колезі на проблеми з дисципліною серед мобілізованих, передають Патріоти України.

"Там води х*й знайдуть": п'яним "мобікам" обіцяють партизанське життя

Російський командир незадоволений черговою партією мобілізованих. Мовляв, вони лише пють та нічого не вміють. "Самий х*йовий солдат – наш! Там такий набрід, це пиз*ець! 5 людей нах*ярилися, їх минулої середи відправили до вас туди одразу. Із цього району 5 людей відправили, наступною партією алкашів потім відправлять", – каже командир окупантів.

Його співрозмовник налаштований оптимістично. Він пообіцяв, що влаштує цим солдатам партизанське життя. Цей же командир наголосив, що "алкашів люблять у його частині". "Приймуть, як рідних! У саму дупу засуну! Там не те, що горілки, там води х*й знайдуть вони. Будуть, як ці, як партизани жити вони", – сказав він.

"Ми не збираємося": У ЗСУ відповіли на чутки про відведення з фронту танків Abrams

неділя, 28 квітень 2024, 10:56

У Збройних силах України спростували чутки про відведення американських танків Abrams з фронту. У війську зазначили що не мають наміру ховати від окупантів те, що "зазвичай примушує ховатися їх самих". Про це заявили бійці 47-ї окремої механізованої б...

Оце так: Німеччина категорично проти вилучення активів РФ на користь України

неділя, 28 квітень 2024, 10:50

Німеччина виступає категорично проти спроб вилучити частину майже 300 мільярдів доларів заморожених активів Кремля. Про це пише The Wall Street Journal, передають Патріоти України. Як передає видання, у Німеччині побоюються, що це створить прецедент і ...