"Санітарна обробка територій": Арестович розповів про нові локації окупантів, котрих вночі вразили ЗСУ

Українські військові завдали удару по трьох локаціях ворога на півдні та сході. Олексій Арестович назвав це "санітарною обробкою територій", передають Патріоти України.

Два удари ворогові українські захисники завдали у Херсонській області, ще один – у Луганській області. Про це радник голови Офісу Президента повідомив зранку 15 липня.

Українські військові "почистили" територію

Українські військові атакували позиції ворога в селі Дар'ївка Херсонської області. Вони завдали повторного ураження по скупченню військової техніки росіян.

У селищі Нова Маячка, теж на Херсонщині, ЗСУ знищили техніку противника, враховуючи командно-штабні машини.

На Донбасі українські воїни теж плідно попрацювали. У місті Кадіївка на Луганщині наші захисники уразили складу ворожих боєприпасів. Відомо, що детонація відбулась протягом 2 годин після влучення.

"Санітарна обробка території продовжується", – наголошує радник голови ОП Олексій Арестович.

"Торг" триває: Сі Цзіньпін запропонував чотири принципи врегулювання "конфлікту в Україні"

вівторок, 16 квітень 2024, 16:49

Президент Китаю висловив підтримку ідеї проведення міжнародної мирної конференції. Як пише BBC, під час зустрічі з канцлером Німеччини Олафом Шольцем у Пекіні президент Китаю Сі Цзіньпін виклав чотири принципи врегулювання "конфлікту в Україні", переда...

"Бавовни" стає все більше: Розвідка Британії оцінила здатність Москви захистити військові заводи від українських дронів

вівторок, 16 квітень 2024, 16:38

Російська влада намагається балансувати між захистом заводів у глибині країни та військ на лінії фронту. Пріоритет віддається військовим, а чи не цивільним, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії у Twitter. Як за...