Санкції дали про себе знати: Співробітники ВПК Росії скаржаться на низькі зарплати та масові звільнення, - розвідка

Російські збройні сили стрімко втрачають цивільний персонал через відсутність відповідного фінансового забезпечення. Зокрема, співробітники військово-промислового комплексу РФ скаржаться на низьку зарплату та масові звільнення, передають Патріоти України.

Крім того, на свій жалюгідний стан співробітники ВПК окупантів поскаржилися голові уряду країни-агресора Михайлу Мішустіну. Про це повідомляє пресслужба Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

У листі профспілкової організації цивільного персоналу ЗС РФ по Сибірському регіону до глави уряду співробітники ВПК скаржаться на вкрай низьку оплату праці, при тому що протягом значного часу індексація взагалі не проводилася.

Також автори листа стверджують, що "процес зниження укомплектованості військових частин та установ цивільним персоналом має стійкий характер". У зв'язку із цим відбувається масове звільнення кваліфікованих працівників.

За інформацією ГУР, це вже не перше звернення профспілок країни-агресора щодо негативних наслідків міжнародних санкцій для російського ВПК. Водночас, офіційна профспілка гаряче підтримує російське вторгнення в Україну, влаштовуючи пропагандистські заходи. Втім , "не помічає" взаємозв'язку між запровадженими санкціями через війну та неспроможність бюджету окупантів фінансувати їхню роботу.


"Чорна діра" над Балтикою: ЗМІ заявили, що глушити GPS-сигнали на східному фланзі НАТО може надсекретна російська зброя

субота, 4 травень 2024, 7:24

За словами журналістів, є думка, що за перешкодами GPS на східному фланзі НАТО стоїть надсекретна російська зброя "Тобол". За вісім місяців близько 46 тис. літаків повідомили про проблеми з GPS над Балтійським морем, передають Патріоти України. Як пиш...

Ворог швидко адаптується: У ЗСУ є два місяці на ефективне використання ATACMS, - Newsweek

субота, 4 травень 2024, 7:15

Нардеп Іван Ступак зазначив, що використання російськими військами систем радіоелектронної боротьби призвело до зниження ефективності високоточних снарядів Excalibur із 70% до 6%, передають Патріоти України. Російські війська починають адаптуватися до ...