Санкції подіяли швидко: Канали Zik, 112 і Newsone припинили своє мовлення (фото)

Канали NewsOne, 112 та ZIK, які належать соратнику Медведчука Тарасу Козаку, припинили мовлення. Це сталося після того, як РНБО запровадила санкції проти їхнього власника, повідомляють Патріоти України.

Під санкції, які діятимуть 5 років, потрапили 8 компаній, які володіють телеканалами Zik, "112 Україна" та NewsOne. У документі йдеться про те, що такі ж санкції проти Козака та його компаній можуть ввести й на території США, ЄС та інших держав.

Санкції стосуються низки регіональних мовників під брендами каналів Козака. Мовиться про "Новий формат", "Аріадна ТВ", "ТВ Вибір", "Партнер ТВ", "112-ТВ", "Нові комунікації", "Новини 24 години" та "Лідер ТВ". Термін дії санкцій теж 5 років.

У ворога мінус склад БК й не тільки: Військові відпрацювали дронами по позиції окупантів на півдні (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:53

Сили оборони відпрацювали дронами та гаубицею по ворожій позиції на півдні України. Внаслідок ударів є загиблі серед окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Facebook-сторінку командування Сил спеціальних операцій (ССО) Збройних сил Украї...

"Лупити по російським НПЗ - це щастя ескалації на шляху до перемоги. Без дизелю рашисти стануть на коліна", - журналіст

понеділок, 29 квітень 2024, 9:23

"Якщо чесно, бомбьожки НПЗ стали для мене єдиним дофаміном. Коли розплющую очі зранку, то перше в нічних новинах - скільки й де рашисти нам розхерачили об'єктів. Якщо немає нашої нафтопереробної симетрії - стає геть грустно. Бо це дуже дієва річ", - пи...