Санкції проти найбагатшої жінки РФ: Ритейлер Wildberries продавав в Україні вироби російської пропаганди, - Ткаченко

Російський ритейлер Wildberries, проти якого в Україні ввели санкції, продавав російську пропаганду та форму російських солдатів. На цьому наголосив міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко в Telegram, зазначають Патріоти України.

"Ритейл з РФ, який, в тому числі, продавав російську пропаганду та форму російських солдатів – не працюватиме в Україні. Йдеться про Wildberries.

Вдячний Президенту та РНБО, що підтримали нашу ініціативу та ввели санкції проти цієї компанії", - написав міністр.

Ткаченко підкреслив, що антиукраїнським тезам, книгам, наративам – не місце в Україні, й МКІП робитиме все можливе, щоб протистояти інформаційним загрозам.

Наступним кроком у цьому напрямку, за його словами, стануть російські ОТТ-платформи.

Нагадаємо, 23 липня президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБО від 16 липня про застосування санкцій проти шести людей та 10 компаній, серед яких російський ритейлер Wildberries, який запустили в Україні у вересні минулого року.


Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...