Санкції проти одного дуже цікавого крипто-майданчика: Російський політик розповів, як США вже завдали удару по РФ

Російський політик Ігор Скурлатов розповів, як США вже завдали удару РФ і поставили під сумнів «військову відповідь Україні», передають Патріоти України.

За словами росіянина, останній тиждень у вузьких колах силовиків Росії викликав справжній тихий жах. "США завдали, м'яко кажучи, несподіваного удару санкціями по обнальному крипто-майданчику Suex. Залетіли взагалі й відразу, незримо поставивши питання на порядок денний військової відповіді Україні", заявив він.
Як стверджує Скурлатов, санкції США спрямовані проти крипто-локерів, Російських кібер-злочинних груп, які в минулому були під щільною опікою колишньою командою «опального зрадника Батьківщини» з ЦИБ ФСБ Сергія Михайлова — REVil, Evil Corp та інших.

"Зазвичай подібні нападки США вихідці з ЦИБ ФСБ переварили без проблем за принципом "раз там ворог, то у нас герой". Проте не цього разу, оскільки згаданий майданчик Suex також обслуговував і наркотрафік Hydra", - заявив Скурлатов. Але й це було б не настільки важливо, якби не той факт, що за «Suex стирчать вуха далеко, не тільки Qiwi в Росії та нескінченної команди учнів Михайлова», а й нібито «значний бізнес у погонах в Україні — зокрема, опорний банк всього бізнесу Конкорд».

Скурлатов стверджує, що «участь офіційної України» нібито в підтримці відмивання засобів наркотрафіку в Росії цілком «здатна довести відносини між країнами до крайньої точки неповернення і тому нарешті розв'язують руки Кремлю на застосування будь-яких засобів для усунення проблеми без огляду на вітчизняні погони».

"Учні Михайлова відчайдушно пручаються, погрожуючи то судами то карою небесною, але терпіння Кремля закінчилося, тим більше що вся інфраструктура виявилася абсолютно не готова до публічних розслідувань і сипеться як картковий будиночок", - розповів російський політик.

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...