Санкції таки діють: Росія різко скоротила видобуток нафти, - Reuters

Росія страждає від санкцій західних партнерів України, як би не закривала на це очі пропаганда. Удару зазнав і головний дохідний потік окупантів – нафта та газ. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на Reuters.

Накладені на Росію за напад на Україну санкції завдають ударів російській економіці. Дію обмежень відчула на собі і нафтовидобувна галузь, яка є флагманом доходів окупантів.

Скорочення видобутку

Як повідомляють джерела, Росія почала видобувати менше 10 мільйонів барелів на добу. Це найнижчий показник з липня 2020 року. За місяць видобуток скоротився на мільйон барелів.

Головні причини – санкції США. Ембарго Сполучених Штатів на імпорт нафти з Росії вдарили по об'ємах замовлень, тоді як обмеження проти російських фінустанов ускладнили обробку платежів за нафту.

Під прицілом: Американський генерал пояснив, що стане першочерговими цілями для ATACMS

четвер, 2 травень 2024, 14:38

Надані союзниками ракети Atacms допоможуть ЗСУ завдавати точних ударів по російських штабах, логістиці та артилерії ворога на лінії фронту та в Криму. Український Генштаб також знайде найкращі цілі для літаків F-16. Про це розповів колишній командувач ...

Ходжес оцінив шанси України провести контрнаступ цього року

четвер, 2 травень 2024, 14:27

Наразі готовність України до масштабного контрнаступу не передбачається. Втім, історія сповнена прикладів, коли одній стороні вдалося почати успішний контрнаступ, коли інша сторона цього не очікувала. Про це заявив американський генерал Бен Ходжес в ін...