САП намагається реабілітуватися за роки невдач: Прокурори просять 50 млн застави за підозрюваного у справі "Ротердам+"

Один з підозрюваних у нанесенні Україні збитків на 18,87 млрд гривень, колишній член Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, затриманий.

Володимир Євдокімов. Фото: OILREVIEW.KIEV.UA.

Одного із підозрюваних у справі "Роттердам+" затримали 8 серпня – це колишній член НКРЕКП Володимир Євдокімов, наразі Солом’янський суд обирає йому запобіжний захід. Прокурори просять заставу у 50 млн гривень, передають Патріоти України.

Пряма мова Холодницький: "Одного підозрюваного було вчора затримано. Зараз триває судове засідання у Солом’янському суді по обранню запобіжного заходу. Там заставу ми просимо 50 мільйонів гривень. Це член НКРЕКП.

По іншим фігурантам, яких не затримали, через те що вони перебувають поза межами України, щодо них розпочато кримінальний процес, тобто їм оголошено підозри, їх викликано до детективів у віторок, середу та в різні дати і, в випадку їхньої неявки, будуть вживатися заходи для їхнього розшуку".

Пряма мова Ситник: "Деякі фігуранти уже більше 7 місяців перебувають за межами України, але при цьому активно пишуть у Facebook, тому ми їх запрошуємо до співпраці. Приїжджати і проводити процесуальні дії, а не медійні".

Деталі: У САП УП уточнили, що йдеться про директора ДП "Оператор ринку" колишнього члена НКРЕКП Володимира Євдокімова. Ситник попросив фігурантів справи, яким склали підозри, не лише активно захищати себе у Facebook, але й повернутися в Україну і співпрацювати з детективами. Холодницький додав, що прокурори "з нетерпінням очікують позиції сторони захисту".

ППО недоімперії тріщить по швах: Бійці ССО спалили третій російський "Бук" на Сумському напрямку за тиждень (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:55

Не встигли вояки держави-агресора прибрати останки "Буків" вражених 30 квітня, як їм додалося сумної роботи. Оператори одного з підрозділів Сил спеціальних операцій уразили ворожий зенітний ракетний комплекс Бук-М1 на Сумському напрямку. Про це повідом...

Окупанти вбили бабусю та її 12-річну онуку на Донеччині (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:30

Російська армія завдала удару по селищу Мемрик Покровського району на Донеччині. Попередньо, окупанти атакували населений пункт з РСЗВ "Град". Тілесні ушкодження, несумісні з життям, зазнали 65-річна бабуся та її онука 12 років. Про це повідомили в Дон...