Сапер помилився: Під Черніговом загинув російський майор, який "прихопив із собою" ще кількох окупантів

Російські найманці вмирають не лише від рук наших військових. Вони ще й скоюють самогубства. Інакше ніяк не назвеш те, що зробив майор Суслов, зазначають Патріоти України.

Як розповів журналіст Роман Цимбалюк, російський майор Суслов загинув. Сталося це під час спроби знешкодити протитанкову міну. Відомо, що 2 березня майор Суслов намагався знешкодити протитанкову міну в районі Чернігова. Спроба виявилася невдалою. Тож заступник командира з озброєння 40 інженерно-саперного полку загинув.

Разом із ним на той світ відправилися ще троє військовослужбовців саперного підрозділу. Ще шестеро окупантів отримали важкі осколкові поранення. Про майора Суслова відомо, що він входив до військової частини 14 330, що у місті Ішим Тюменської області.

"Довгий Нептун" у дії: Україна у 10 разів наростила виробництво ракети, яка стала фатальною для ЧФ РФ

середа, 24 квітень 2024, 9:55

"Нептун" став улюбленою ракетою України для знищення Чорноморського флоту Росії. Все більше і більше таких ракет сходить з виробничої лінії. Як йдеться у матеріалі Forbes, зустріч "Нептуна" з багатьома російськими суднами закінчилася фатально для ворож...

"Кращі" кадри: Окупанти призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, - ЦНС

середа, 24 квітень 2024, 9:52

У зв'язку з дефіцитом педагогічних працівників на окупованих територіях, загарбники призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, передають Патріоти України з посиланням на Центр національного спротиву (ЦНС). Зазначається, що поп...