"Сарана, яка винищує все": Ніна Матвієнко розповіла, як окупанти пограбували будинок її сестри у Бучі (відео)

Українська співачка та акторка Ніна Матвієнко розповіла, що російські загарбники зруйнували будинок її сестри у Бучі. Та спершу вони винесли звідти усе, що можна було винести. За словами артистки, окупанти позабирали навіть труси. Детальніше про мародерство російської армії Матвієнко розповіла у програмі "Зірковий шлях", передають Патріоти України.

Вона зізналася, що за все своє життя ще не бачила таких засранців та голодранців. "Я була здивована тим, що це трапилось так швидко і вночі, як фашисти, як справжні бандити, злодії, ворюги… а воно так і є! І що вони мололи всі ці роки? Як могли розповідати, що ми брати і сестри? За що це все? За що нас вбивати, насилувати цих дівчат молоденьких? Розвалили будинок моєї сестри в Бучі, в якому вона ось-ось купила квартиру. Все туди вклала, а ця банда кадирівська все повиносила, все до трусів! Голодранці! Засранці! Я ще такого убожества за життя не бачила! Це душогуби! Сарана, яка винищує все живе!" - сказала виконавиця.

"Щоб так я озвіріла усередині… Ні, навіть не те слово. Щоб у мені стільки злості було… Я навіть не можу це розказати. Зараз навіть ті, хто раніше ходив з ножем за спиною та вдавав, що любить українське, навіть їм сьогодні буде урок. Тому треба молитися за свободу, за дух наш український, тому що ми сьогодні дивуємо світ! Не тільки піснями і спортивними перемогами, а духом, незламністю та патріотизмом! Такого ще світ не бачив! І ми їх навчимо, як любити свої землі!" - додала вона.

Співачка також поділилася, що з її близькими усе добре - це головне. А все інше швидко відбудується. "Хай вони полопаються від того, що вони награбували, хай вони нарешті понаїдаються! Ми – багата земля, ми все відбудуємо. Головне - знайти прихисток після всього, що сталося. Ми переживемо і вирулимо це все, на вулиці наші люди точно не залишаться", - підсумувала Матвієнко.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...