"Сармат летить 3 хвилини": У Держдумі РФ пригрозили ракетним ударом по Страсбургу

В Росії пригрозили ракетним ударом по Страсбургу, якщо Україні дозволять бити західною зброєю по території РФ. Про це заявив спікер Держдуми В'ячеслав Володін, коментуючи новину про те, що Європарламент закликав зняти з України обмеження на удари по території РФ, передають Патріоти України із посиланням на росЗМІ.

"Якщо таке станеться, Росія дасть жорстку відповідь із використанням більш потужної зброї. Ні в кого не повинно бути ілюзій щодо цього. Державна Дума наполягає на цьому", - заявив Володін.

Ба більше, російський політик поставив два публічні питання депутатам Європарламенту. Його цікавить, чи радилися вони з виборцями перед голосуванням за це рішення і чи хочуть європейці, щоб "війна прийшла до їхнього дому". "Перш ніж приймати таке рішення, треба було згадати уроки Другої світової війни. Тоді у боротьбі з фашизмом загинуло 27 млн радянських громадян. Саме наша країна звільнила вас та всю Європу... Єдине, що має зробити після такої заяви Європарламент, - саморозпуститись. Для довідки: до Страсбурга час підльоту ракети "Сармат" - 3 хвилини 20 секунд", - додав Володін.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...