Саша-стоматолог у небезпеці: Суд санкціонував арешт старшого сина Віктора Януковича

Вищий антикорупційний суд України, не дочекавшись прибуття Олександра Януковича за повісткою, заочно заарештував сина колишнього президента. Якщо Янукович-молодший з'явиться на українській території, його дозволено затримати, доставити в суд і там вибрати запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на ВАКС.

Справою Олександра Януковича займається Національне антикорупційне бюро України. Янукович-молодший підозрюється за кількома статтями Кримінального кодексу, включаючи привласнення та розтрату майна, відмивання коштів, фіктивне підприємництво. Справу розпочато в 2016 році, і стосується вона заволодіння резиденцією «Межигір'я» шляхом зловживання службовим становищем.

За відомостями НАБУ, Олександр Янукович після того, як покинув Україну в 2014-му, може перебувати в Росії у Санкт-Петербурзі. Також слідству відома колишня адреса Олександра Януковича в Донецьку.

Шойгу погрожує Україні новою російською ракетою "аналоговнєт": Експерт оцінив, наскільки ця зброя небезпечна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:15

Комплекси ЗРК-500, якими Росія погрожує атакувати Україну, схожі на американський ЗРК Patriot, але із затримкою у часі на 40 років. Таку думку висловив 24 Каналу розказав військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан. За...

Не такого чекали: Удар Ізраїлю по Ірану став ганьбою для російської ППО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:57

Ізраїль завдав точкового удару у відповідь по Ірану, який атакував його раніше. Як пише американська газета The New York Times, метою атаки стала авіабаза поблизу міста Натанз у провінції Ісфахан. Там іранська влада розвиває власну ядерну програму. Ізр...