Сатанинська підступність: Засудженого за смертельну ДТП Єфремова хочуть відправити на війну в Шторм Z, щоб вбивав своїх колись любих українців

Опозиційному російському діячеві, актору Михайлу Єфремову, який відбуває покарання за смертельну ДТП, можуть дати умовно-дострокове звільнення за однією умовою - 60-річний чоловік має брати участь у так званій СВО.

Таку завяу нещодавно зробила організація "Ветерани Росії". Вони готові підтримати чоловіка у суді, але актор після свого звільнення повинен вирушити на війну та вбивати українців.

"Рішення про умовно-дострокове звільнення ухвалює суд, але Михайло Єфремов повинен знати, що може цілком розраховувати на наше клопотання у разі, якщо виявить бажання стати добровольцем. Він відбув, з урахуванням часу у СІЗО, вже понад половину терміну. Неодноразово покаявся та переглянув свої погляди на життя", - сказав один з представників організації.

Вони мають надіслати офіційний лист до Бєлгородського СІЗО, в якому сидить Єфремов, а після цього суд буде вирішувати майбутнє актора-вбивці. Проте попагандиські ЗМІ пишуть, що Михайлу така пропозиція сподобається, адже він начебто є прихильником диктатора та його кривавої політики. При цьому варто нагадати, до засудження актор роками був обличчям опозиційних мистецьких проектів.

До слова, колишній адвокат Єфремова - Ельмар Пашаєв, між котрими після процесу були натягнуті стосунки, - зараз перебуває на так званій СВО. Він сказав, що за станом здоров'я актора навряд чи візьмуть на передову, але в прикордонній зоні йому можуть знайти місце.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...