"Сбрасывают бомбы!": В окупованому Криму почалася паніка через армію Путіна

Жителі анексованого Криму в паніці через потужні вибухи, які сталися на полігоні "Опук", повідомляють Патріоти України.

За словами прес-служби Чорноморського флоту Росії, на полігоні льотчики окремого морського штурмового авіаційного полку морської авіації та протиповітряної оборони РФ проводять навчання з використанням ракетної зброї.

"В рамках планових навчань екіпажі фронтових бомбардувальників Су-24М і багатоцільових винищувачів Су-30СМ виконали бомбометання по мішенях полю і провели стрілянину некерованим ракетною зброєю по берегових цілях, що імітує довготривалі вогневі точки умовного противника на узбережжі", – повідомили у відомстві.

Також наголошується, що в навчаннях беруть участь близько десяти екіпажів літаків Чорноморського флоту Росії. Однак кримчани налякані і пишуть в мережі гнівні коментарі.

"Крим. Окупанти на мисі" Опук "знову проводять військово-терористичні навчання: запускають ракети, скидають бомби. Ймовірно, з цими навчаннями пов'язано тремтіння землі, стекол і стін, яке відчули багато жителів Криму напередодні ввечері", – пише блогер каналу "Кримський бандерівець".

"Щось розводять нас, що це літаки", "Літаки кожен день літають, але вибухів немає. Так що ніяка це не турбіна", "Я скоро заїкою стану", "Я аж підстрибнув, в Кам'янці було дуже чутно", – обурюються кримчани.

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...

Вчасно повернувся з України щоб сходити на концерт: Внаслідок важкого поранення у Крокус Сіті Холі віддав кінці "велика шишка" ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:00

Полковник спецназу ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол, повідомляє видання Медиазона. Про смерть полковника йдеть...