СБУ накрила розгалужену мережу російської агентури (відео)

СБУ

Співробітники СБУ припинили діяльність розгалуженої мережі антиукраїнських інтернет-агітаторів, яка діяла в декількох областях України, зазначають Патріоти України.
Так, оперативники спецслужби встановили, що мережа мала осередки в Києві, Одесі, Чернігові, Харкові, Миколаєві, Житомирі та Сумах, а управління здійснювалося з території країни-агресора.
Агітатори, використовуючи Facebook, а також заборонені в Україні ресурси «ВКонтакте» і «Однокласники» поширювали інформаційні матеріали деструктивного характеру. Вони, зокрема, поширювали публікації із закликами до штучного розхитування суспільно-політичної ситуації в країні, а також здійснювали серед користувачів соціальних мереж підбір однодумців для залучення їх до протиправної інформаційної діяльності.
Оперативники СБУ задокументували, що від кураторів з Російської Федерації завдання були спрямовані на радикалізацію суспільних настроїв в державі під час виборів до Верховної Ради України.
СБУ звернулася до громадян України з проханням бути уважними та в разі отримання від невідомих людей пропозицій по розміщенню деструктивного контенту, а також виявлення фактів розміщення в соціальних мережах антиукраїнських і провокаційних публікацій, повідомляти на гарячу лінію СБУ за телефоном 0 800 501 482.

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...