СБУ вдалося запобігти: З України намагалися приховано вивезти майно президента "Мотор Січі" на сотні мільйонів гривень (фото)

Правоохоронці арештували колекційні авто, зброю та скіфське золото посадовців Мотор Січі, підозрюваних в колабораціонізмі. Про це інформує Служба безпеки України, передають Патріоти України.

"Служба безпеки розшукала активи президента АТ "Мотор Січ" на сотні мільйонів гривень. Це майно намагалися приховано вивезти з України, щоб уникнути його арешту у межах кримінального провадження", - пише пресслужба.

Слідчу повідомили, що серед вилученого є раритетні авто, вогнепальна зброя, Скіфське золото, а також предмети античних часів і Київської Русі.

Власники, керівники структурних підрозділів Мотор Січі намагались сховати майно очільника на території комерційних структур та надалі нелегально вивезти за кордон.

Утім правоохоронці встановили місцеперебування коштовних речей та їх організаторів.

Під час обшуків вилучили:

  • 7 елітних автомобілів, у тому числі 4 раритетних;
  • катер;
  • 3 мисливські рушниці та гвинтівку;
  • велику кількість предметів старовини народів Європи.

Майно направили на експертизу.

Недоімперії женуть з Південного Кавказу: Кремль вимушено підтвердив факт виведення своїх "миротворців" з Нагірного Карабаху

четвер, 18 квітень 2024, 2:35

Баку та Анкара не залишили Москві вибору. Спікери Кремля дуже неохоче коментують подію, що б'є по імперській гордині. Росія дійсно виводить свої "миротворчі сили" із території Нагірного Карабаху, яка повернулась під контроль Азербайджану. Про це сказав...

Нема кому працювати: У РФ до роботи на підприємствах оборонного комплексу збираються залучити школярів

четвер, 18 квітень 2024, 0:55

У Татарстані (автономна республіка у складі РФ) вирішили залучити підлітків віком від 14 до 18 років до роботи на підприємствах оборонно-промислового комплексу. Парламент підготував програму, згідно з якою їм дозволять працювати на заводах у вільний ві...