СБУ викрила агента РФ, який планував вчинити диверсію з підриву боєприпасів ЗСУ на півдні

Служба безпеки України викрила агента РФ, який намагався здійснити диверсію з підриву боєприпасів Сил оборони на півдні. Зокрема, він встиг підірвати частину боєкомплекту. Про це 9 вересня повідомила пресслужба СБУ, передають Патріоти України.

"На Херсонщині нейтралізовано російського агента, який отримав завдання встановити місцезнаходження позицій ЗСУ та підірвав частину боєкомплекту", – йдеться в повідомленні.

За виконання "завдання" окупанти обіцяли диверсантові 30 тис. грн. Зрадником виявився рецидивіст, неодноразово судимий за тяжкі та особливо тяжкі злочини, в тому числі вбивство.

Окупанти звернули на нього увагу через його проросійські погляди, які він висловлював у своєму оточенні, у тому числі в кримінальних колах.

При затриманні в злочинця виявлено мобільний телефон із збереженим контактом співробітника спецслужб РФ. Агенту повідомлено про підозру в державній зраді, вчиненому в умовах воєнного стану. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Рейтинги не суттєво: "Якщо не буде телемарафону, то виникне медіахаос", - радник Єрмака Лещенко вимагає СБУ розібратись з критиками медіапроекту ОП

вівторок, 30 квітень 2024, 0:52

Скандальний діяч запевняє, що всі хто критикує інформаційну політику його з Єрмаком медійного дітища або російські запроданці, або корисні ідіоти Кремля. Радник глави Офісу Президента Сергій Лещенко, екс-нардеп та ситуативний залізничник запевняє, що б...

Бронетехніка та боєприпаси: Німеччина передала нову партію військової допомоги ЗСУ

вівторок, 30 квітень 2024, 0:15

Німеччина відзвітувала щодо нового пакета військової допомоги для України, до якого увійшли додаткові засоби протиповітряної оборони, снаряди й бронетехніка. Про це повідомляється на офіційному сайті німецького уряду в понеділок, 29 квітня. До списку у...