СБУ викрила групу українських футболістів, які зіграли за збірну "ДНР" проти Абхазії

Наразі в УАФ зажадали від українських футболістів письмових пояснень.

Українська асоціація футболу відкрила справу проти дев'яти футболістів, які взяли участь у матчі збірної "ДНР" проти Абхазії. Про це повідомляє Українська асоціація футболу, передають Патріоти України.

Комітет УАФ з етики та чесної гри отримав від Служби безпеки України інформацію про участь українських гравців у товариському матчі збірної "ДНР" проти збірної самопроголошеної Абхазії, який відбувся 25 вересня в Сухумі.

У грі взяли участь Станіслав Гарненко, Євген Федотов, Артем Пархоменко, Євген Охмат, Савелій Томазов, Ярослав Махно, Андрій Лагода, Артем Бессалов і Владислав Фролов. Наразі в УАФ зажадали від українських футболістів письмових пояснень.

Раптово помер ще один російський посол

неділя, 12 травень 2024, 16:32

Посол Росії у Мозамбіку Олександр Суріков помер на 69-му році життя. Про це повідомило російське МЗС у неділю, 12 травня, передають Патріоти України. "У Мапуту раптово помер посол Росії в Мозамбіку Суріков", – заявили у відомстві Сергія Лаврова. У МЗС...

Російські добровольці звернулись до окупантів, які наступають на Харківщині (відео)

неділя, 12 травень 2024, 15:19

Російські добровольці "Сибірського батальйону" та легіону "Свобода Росії" звернулися до військових російської армії, які беруть участь у нових боях на Харківщині, і закликали їх переходити на їхній бік або здаватися у полон, щоб зберегти своє життя і н...