СБУ викрила торік 47 агентурних мереж ворога, - голова СБУ Малюк

Минулого року Служба безпеки України викрила 47 агентурних мереж ворога, найбільша з яких діяла у Миколаївській області. Про це повідомив голова Служби безпеки України Василь Малюк під час форуму "Україна. Рік 2024", передають Патріоти України.

"47 агентурних мереж - це справжній "гадюшник" на тілі неньки України. Це негідники, які працювали на ворога”, - наголосив він.

За словами Малюка, у Дніпрі вдалося викрити агентурну мережу "Сєрп", яка діяла довгий час, було затримано 8 осіб. Найбільша агентурна мережа діяла в Миколаєві, до неї належало 13 осіб. "Всі працювали на ГРУ (російську військову розвідку, - ред.). Велику кількість інформації передавали ворогу, в тому числі організовували ракетні обстріли. Сьогодні вони дають викривальні покази", - додав голова СБУ.

Окрім того, СБУ протидіяла спробам технічного проникнення ворога до Сил оборони. Співробітники спецслужби виявили понад тисячу таких проникнень, для яких ворог використовував 7 типів ШПЗ – шифрувально-програмних закладок.

Загалом від початку повномасштабного вторгнення СБУ повідомила про підозри понад 2 тисячам зрадникам і майже 5 тисячам колаборантам, пособникам РФ і навідникам. Зокрема, триває робота з очищення від російського впливу церковного середовища. На сьогоднішній день суди вже винесли 22 обвинувальні вироки священнослужителям Московського патріархату.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...