СБУ затримала колаборантку в "Укрзалізниці", яка передавала дані для масованих ракетних ударів (фото)

Служба безпеки України знешкодила трьох російських агентів, які коригували ракетні удари по Донецькій області, передають Патріоти України.

Так, керівниця однієї з місцевих станцій "Укрзалізниці" зливала агресорам інформацію щодо переміщення Сил оборони України на території області. Одержані відомості окупанти планували використати, щоб завдати серію масованих ракетних ударів по залізничній інфраструктурі, повідомили в СБУ.

Колаборантку завербував представник спецслужб РФ через її знайомого – так званого "депутата народної ради ДНР". Наразі досудове розслідування завершено і справу щодо затриманої скеровано до суду.

Іншого російського агента СБУ затримала в Бахмуті. Зрадник передавав РФ інформацію щодо розташування підрозділів ЗСУ у прифронтовому районі через анонімний Telegram-канал.

Ще двох ворожих інформаторів затримали на зборі розвідданих про переміщення українських військ в Бахмутському районі та поблизу Дружківки. Одним зі "зв’язкових" був бойовик терористичної організації "ДНР", який перебуває у складі окупаційного угруповання на сході України.

Наразі зловмисникам повідомлено про підозри у вчиненні злочинів і обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Тривають заходи для викриття і притягнення до відповідальності всіх зрадників і колаборантів.

Українка вважає, що її однопартієць занадто щедрий до її земляків: Конгресвумен-республіканка Спартц пропонує значно скоротити допомогу Україні з законопроєкту Джонсона

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:15

Уродженка України, конгресвумен Вікторія Спартц подала до законопроєкту про додаткове фінансування України правки, які передбачають скорочення частини військової та всієї фінансової допомоги. . Одна з правок Спартц пропонує виключити із законопроєкту ...

За два кроки до... Росія, Китай, Іран та їх сателіти пов'язані не ідеологією, а відчаєм, - WP

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:00

Іран, Росія, Китай та КНДР очолюють блок диктаторських режимів, до якого входять і терористичні угрупування - їх пов'язує не ідеологія, а відчай. Про це йдеться в аналітичній статті на сайті The Washington Post, передають Патріоти України. Всі ці країн...