СБУ затримала корегувальника, який надавав координати для удару по пам’ятнику Бандері у Львові

СБУ оголосила про підозру двом прихильникам «путінізму», які закликали до війни, один з них надав координати, а згодом й мав корегувати здійснення ракетного обстрілу по пам’ятнику Бандері у Львові. Про це повідомляє управління СБУ у Львівській області в Facebook, передають Патріоти України.

У відомстві заявили, що в соцмережах зловмисники активно підтримували агресію проти України та заклики українців приєднуватись до окупаційної влади країни-агресорки. Спецслужба вже затримала зрадників, які відкрито здійснювали колабораційні спрямування.

СБУ встановила, що окрім поширення деструктивної пропаганди один із зловмисників здійснював листування з діючим бойовиком терористичної організації «ДНР», а саме, надав координати, а згодом й мав корегувати здійснення ракетного обстрілу по пам’ятнику Степану Бандері у Львові.

Слідчі СБУ оголосили зловмисникам підозру за ст. 436 (Пропаганда війни) КК України. Триває досудове розслідування.


Виконував завдання росіян: Харківський підприємець проведе п'ять років у тюрмі (фото)

середа, 24 квітень 2024, 19:14

Орджонікідзевський районний суд Харкова виніс вирок 44-річному приватному підприємцю з Харкова, який співпрацював із російськими окупантами. Чоловіка визнали винним і призначили йому покарання у вигляді п'яти років і шести місяців тюрми. У суді чоловік...

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...