СБУ затримала "народного дружинника" окупантів (фото)

СБУ затримала "народного дружинника", який працював на окупантів. 32- річний мешканець Козачої Лопані підтримав російських загарбників, добровільно вступив у незаконно створене формування "народна дружина" і допомагав окупаційній владі, повідомляють Патріоти України.

"Щоб більш ефективно реалізовувати їх завдання, чоловік закликав місцевих мешканців приєднатись до лав "народної дружини". До завдань формування входило виконання окремих функцій правоохоронних органів, виявлення та незаконне затримання колишніх військовослужбовців Зсбройних Сил України та патріотично налаштованих мешканців, підготовка та передача матеріальних ресурсів та інших активів представникам збройних формувань та окупаційної адміністрації держави-агресора", - повідомили в УСБУ Харківської області.

Після звільнення селища зрадник намагався переховуватися від правосуддя, але співробітники СБУ встановили його місцезнаходження і затримали. Під час обшуку у "дружинника" було вилучено значну суму коштів.

Слідчі Служби безпеки повідомили чоловікові про підозру за ч. 1 ст. 111-2 Кримінального кодексу України (пособництво державі-агресору), його взяли під варту.

Чиновники путіна обурені "бездуховними" витівками України: БПЛА вночі атакували кілька регіонів РФ. На Смоленщині горять з НПЗ (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:14

Російська влада звинуватила Україну в атаці, зазначивши, що комплекси ППО працювали по повітряних цілях. Очевидці стверджують, що під час атаки пролунали щонайменше 4-5 вибухів. . Він звинуватив Україну в атаці, зазначивши, що комплекси ППО військ РФ ...

Втрати все відчутніші: Нафтопереробка в Росії впала до річного мінімуму - це результат атак дронів СБУ, - Bloomberg

середа, 24 квітень 2024, 8:50

Нафтопереробка на російських заводах у квітні 2024 року впала практично до річного мінімуму. НПЗ (нафтопереробні заводи) в РФ квітні видавали лише 5,23 млн продукції на добу, що є майже найнижчим рівнем з травня-2023. Ключовою причиною падіння стали ре...